Tisdag: 10.00 - 18.00. Stängt just nu.

Om oss på Lilla Paris!

Lilla Paris är en unik salong som ligger på en av Kristianstads gågator. En salong som har mer att erbjuda då vi fokuserar fullt ut på kunden. Idag är vi en hårvård, nagel och franssalong.
Vår facebooksida och instagram försöker vi fylla med erbjudanden och bilder före och efter på våra arbeten. Där kommer även att läggas ut tävlingar lite då och då, så gå in och gilla oss på facebook Frisörsalong Lilla Paris och på instagram frisorlillaparis.

Idag samarbetar vi med Darins, Titti Lindsten (konstnär) och Barncancerfonden Södra.

Just nu jobbar Li Kristensson, Frida Granqvist, Frida Nilsson, Marlene Melkersson, Lovisa Svensson och Emma Vu i salongen.

LI har utbildat sig på Milnergymnasiet och har jobbat som frisör sedan juli 2010. Startade som egen företagare och var det i 4 år innan hon öppnade Lilla Paris juli 2014. Alltid varit driven och velat upptäcka nya möjligheter. Inom frisöryrket så är olika tekniker inom färg/slingor och korta frisyrer en favorit och även håruppsättningar.

FRIDA G har mycket i bagaget med egen salong i 5 år. Hon har jobbat som frisör sedan sommaren 2010 och tog sitt gesäll efter gymnasiet. Frida brinner för yrket och gillar att jobba med olika klipp- och färgtekniker.

FRIDA N har sedan tidigare varit egenföretagare men är idag anställd hos oss. Är en väldigt social och glad tjej och älskar att experimentera med färg.

MARLENE blev klar med sin frisörutbildning 2007 och har jobbat med lite allt möjligt men alltid kommit tillbaka till frisöryrket då det är de hon brinner för. Hennes favorit är färgningar av alla dess slag. Marlene är idag inhyrd hos oss.

LOVISA började hos hos våren 2016 och hjälper dig med allt som har med fransar att göra då hon är fransstylist. Lovisa befinner sig på övre plan där vi har våra behandlingsrum och är inhyrd hos oss.

EMMA har 4 års erfarenhet av naglar och jobbar med gele. Emma är idag inhyrd hos oss.