Måndag: 10.00 - 18.00. Stängt just nu.

Om oss på Lilla Paris!

Lilla Paris är en unik salong som ligger på en av Kristianstads gågator. En salong som har mer att erbjuda då vi fokuserar fullt ut på kunden. Idag är vi en hårvård-, vax- och franssalong.
Vår facebooksida och instagram försöker vi fylla med erbjudanden och bilder före och efter på våra arbeten. Där kommer även att läggas ut tävlingar lite då och då, så gå in och gilla oss på facebook Frisörsalong Lilla Paris och på instagram frisorlillaparis.

Idag samarbetar vi med Darins, Titti Lindsten (konstnär) och Barncancerfonden Södra.

Just nu jobbar Li Kristensson, Emelie Lindström, Anna Dahlgren, Lovisa Svensson och Matilda Johnsson i salongen.

LI har utbildat sig på Milnergymnasiet och har jobbat som frisör sedan juli 2010. Startade som egen företagare och var det i 4 år innan hon öppnade Lilla Paris juli 2014. Alltid varit driven och velat upptäcka nya möjligheter. Inom frisöryrket så är olika tekniker inom färg/slingor och korta frisyrer en favorit och även håruppsättningar.

EMELIE har sedan studenten 2016 jobbat hos oss. Gick på Milnergymnasiet här i stan på 3 årig utbildning till frisör. En väldigt glad och positiv tjej som gillat att jobba med olika personligheter. Inom frisör är färg en favorit.

ANNA är ny hos oss men har mycket i bagaget. Jobbat i 6 år som frisör både som egen och anställd, men är idag anställd hos hos. Gillar olika klipptekniker och har ett glatt humör.

LOVISA började hos hos våren 2016 och hjälper dig med allt som har med fransar att göra då hon är fransstylist. Lovisa befinner sig på övre plan där vi har våra tre behandlingsrum och är inhyrd hos oss.

MATILDA är vårt nyaste tillskott. Hon utbildade sig på Gilda skolan till hudterapeut och har sedan kompletterat sin utbildning till fransstylist. Matilda är anställd hos oss och hjälper dig idag med massage, ansiktsbehandlingar, fransar och vaxning.